OCD: Голова Кабінету міністрів України відвідав США

OCD: Голова Кабінету міністрів України відвідав США

14-17 червня 2016 року голова Кабінету міністрів України перебував з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки, про це повідомляє Міжнародна неурядова організація співпраці та розвитку з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів України.

За три дні прем’єр провів 30 зустрічей. До США голову запросив Віце-президент Дж. Байден для налагодження контактів. Він також інформував, що США виділили для України 220 млн. дол. на модернізацію митниці та судової системи. Згодом в Україну вирушать спеціалісти, які контролюватимуть процес і даватимуть рекомендації. Також Світовий банк допоможе Україні з будівництвом доріг. Україна отримає третій транш позики від Міжнародного Валютного Фонду.

Йдеться у повідомленні.

Прем’єр-міністр України під час вшанування пам’яті мільйонів українців, загиблих від штучного голоду в 1932-1933 рр. – акту геноциду українського народу, поклав символічні снопи з колоссям біля Монумента жертвам Голодомору в центрі американської столиці.

Згодом українська делегація на чолі з головою Кабінету міністрів України сіли на місцевий потяг та вирушили до Ню-Йорку, де 17 червня відбулися зустрічі з представниками ділових кіл, українською громадою та за традицією вшанування пам’яті жертв теракту 11 вересня 2001 року в США, інформує спеціальний кореспондент ОСР.

Приєднуйтесь до OCD каналів на Facebook, Twitter, Instagram та YouTube.